Even wat met jullie delen hoor! Want ineens is liefslies soms ook wel spannend. Zoals jullie weten is alles op de site pure liefde voor leuke dingen en omdat mij best vaak wordt gevraagd waar ik bepaalde dingen heb gekocht ben ik een tijd terug mijn smaak met jullie gaan delen. Dat is liefslies; allemaal items waar ik zelf van hou! Sterker nog, degene die mij wel eens zien lopen, zien de een na de andere leuke stofjes terug in mijn outfit. Ik show ze niet om liefslies te promoten, nee ik hou er gewoon van! Liefslies heeft die promotie ook niet echt nodig eigenlijk, want helleluja! Soms krijgen we zoveel orders dat ik als totaal-geen-ondernemer- in een soort van kleine paniek schiet! Maar als we dan gewoon vooraan beginnen en een voor een de orders afhandelen is er eigenlijk ook weer niks aan de hand. Zo zie je maar weer: stress om niks. De meest gemaakte opmerking van mijn man overigens als het mij betreft ♡ Maar stress of niet, we besteden veel tijd, energie en vooral liefde aan alles wat we bedenken, doen en maken. Ook het inpakken zien we als een belangrijk deel van onze service. Er is toch niets leukers dan een klein 'cadeautje' te ontvangen. We doen ons best, hopelijk genieten jullie er van. Liefs! ♡ 

 

Happy me!

Na twee weken waddeneilanden is mijn batterij weer opgeladen en zit ik weer volledig in mijn stoffenverslaving hoor! Maak je dus geen zorgen, je shopt ook dit najaar gewoon weer bij liefslies! En de leuke, nieuwe stoffen vlogen er uit! Ik kreeg al vrij snel een verzoekje of ik een longsleeve / trui kon maken in een wat grotere kindermaat. "Natuurlijk!" was mijn antwoord. Ondanks dat de maten maar tot maat 146 gaan, maken we met wat passen en meten alles voor je op maat! --> JIJ KIEST ;-) En stiekem vond ik haar idee zo leuk, dat ik van dezelfde stof ook een shirt voor mezelf heb gemaakt. Happy me! ❤︎

 

 

Kilometers knipwerk en schattige stoffen

Dat is eigenlijk de beste samenvatting van de afgelopen week. Ik zag het geweldige giraffen-stofje voorbij komen en was meteen verliefd! En ik niet alleen. Al na de eerste post van de stof op Facebook & Instagram werd ik overspoeld met reacties en aanvragen. 

Daarom hebben we besloten om een nieuwe categorie aan onze website toe te voegen: JIJ KIEST! Op deze pagina stel je met jouw favoriete stoffen eenvoudig leuke kledingsets samen. Zo kun je kiezen of je een lange, een korte mouw of misschien wel helemaal mouwloos wil. En wil je een leuke flutter op de mouw of liever niet? Jij kiest dus. En weet je wat het leukste is: het is een gratis service van liefslies, voor dit maatwerk betaal je dus niets extra's! YAY, Leuk hė!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wauw!

Wauw, laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Wauw, wat was dit gaaf! Ik deed afgelopen weken een modellen-oproep op Instagram en Facebook. Nou, dat heb ik geweten ook! Ik werd overspoeld met reacties. 

Er komt dan ook heel wat liefslies-spam op jullie af. Nieuwe broekjes, maar ook super schattig en zomerse jurkjes, alles wordt geshowd door onze geweldige modellen! Maar liefslies is meer dan een website voor baby's en kids! Ook de super leuke armbandjes blijven hot. Juist in deze nare corona-tijden krijg ik geregeld het verzoek om een klein cadeautje naar iemand toe te sturen. De armbandjes blijken een klein, maar vooral een heel lief gebaar.

Super lief van jullie. We zijn er voor elkaar. 

#Blijfthuis #onlineshopping

 


Modelletjes gezocht!

"Stay home”. Een reden om thuis extra veel leuke (en misschien wel nieuwe!) dingen te gaan doen! ____ let op, we zijn OP ZOEK NAAR JOU (en/of jouw kids!)! ___ 

 

Wat hebben we bedacht: we zijn op zoek naar modellen / modelletjes die het leuk vinden om thuis foto’s te maken van een van onze items terwijl je ze draagt! Ideaal dus om vanuit huis te doen dus in deze bizarre tijden. 

De foto’s stuur je naar ons op en daarmee geef je toestemming dat ze op sociale media en de website gebruikt mogen worden door liefslies. 

Als dank mag jij het opgestuurde ITEM HOUDEN! GRATIS shoppen dus! Ga snel naar onze site en kies een item wat je graag zou willen hebben (en waar je dus mee op de foto wil). Antwoord onder onze instagrampost wat het geworden is, dus de naam van het item én eventueel de gewenste kleur / maat....! Wie weet ben jij de gelukkige en mag je gratis shoppen in onze webshop! Van kinderkleding tot accessoires voor jou, ik hoor wel wat het wordt! 

Liefs, lies 
.
.
Owja: over de kleine lettertjes: als je wordt gekozen, dan betaal jij de verzendkosten (€4,95), wij het item! 🙂
Dus als je slim bent gooi je je mandje lekker vol, want die verzendkosten betaal je toch!

 


Er is maar één oplossing: 'n grotere kleding kast!

Dat dacht ik toen ik mijn winterkleding weer onder m'n bed wilde leggen en de voorjaarskleding weer ín de kast wilde leggen. Ondanks dat ik altijd alles heel netjes opvouw, paste het toch weer nét niet. De oplossing: een nieuwe, nóg grotere kledingkast! Of niet?

Gisteren kwam onze Thijn thuis met een bagtoschool zak. Ik had 'm eigenlijk al direct bij de vuilnis liggen, want ik moet eerlijk bekennen dat ik niet meteen dacht om daar nou iets mee te gaan doen. Maar toch heb ik 'm weer uit de prullenbak gevist.

Mijn kleding puilt niet alleen uit van de leuke kleren, er liggen ook nog eens honderden maten all over the place. Zelfs kleren van 'vroeger' die je toch écht niet weg kunt doen liggen jaar in jaar uit op hetzelfde plekje in de lade. En ook die mooie broeken, van de vorige versie van mijzelf die een paar maatjes meer was, liggen er nog even mooi bij als een jaar geleden.. 

Maar om daar nou een nieuwe kledingkast voor aan te schaffen, ik vond het toch wat ver gaan. Dus 1,2,3 actie in de taxi! Opruimen en back to school ermee! Dus wat ik vanmorgen niet wist en nu een paar uur later wel, is dat mijn hele kast is opgeruimd én dat er mensen zijn die heel wat mooie kleding zullen krijgen. Wat zijn het toch fijne mensen die zo'n #bagtoschool actie bedenken. Zij blij, ik blij

 


Kids!

Waarom een website, waarom liefslies? It's all about kids! Ik wist het al wel zeker toen ik mijn knuffels vroeger 'les' gaf. Later als ik groot ben word ik juf. Maar niets is minder waar. Geen juf, nee eigenaar van een geweldige webshop!

Ik zette al mijn knuffels in een kring op mijn slaapkamer en ging er zelf met mijn schoolbord voor zitten. Ik leerde alle beren, konijnen en apen om te lezen, te schrijven en te rekenen. De moeilijkste staartdelingen kwamen voorbij. Die beren-breinen zijn in die jaren flink gegroeid! 

Al van kleins af aan leek het dus wel duidelijk dat ik later 'iets met kinderen' zou gaan doen. Alhoewel, in mijn puberfase nam ik heel even een uitstapje naar interesse in de meteorologie, het weerbericht presenteren leek even een ultieme droom. Maar die droom spatte al snel uiteen toen bleek dat mijn cijfers voor scheikunde en natuurkunde niet boven de 6 uitkwamen op school. Toen kwam de liefde voor de kinderen toch weer naar boven. 

Ik ging orthopedagogiek studeren aan de Universiteit in Utrecht en leerde over het gedrag en de psyche van kinderen. Het resulteerde uiteindelijk in het werken met kinderen. Niet dat ze net zoals mijn knuffels in een kring zaten en ik met mijn schoolbord ervoor, nee, de werkelijkheid werd anders. Ik hielp jaren lang kinderen met een (grote) zorg. Kinderen met dyslexie. Kids die de letters niet kenden leerde ik de letters en voor de kinderen die zo'n grote hekel aan lezen hadden schreef ik na 8 jaar onderzoek naar de stoornis te hebben gedaan, zelfs een boek. 

Maar in al die jaren onderzoek nam de afstand tot de kinderen toe. Kinderen werden nummers, nummers die ik analyseerde en het waren de nummers waar ik uitspraken over deed. 

Liefslies ontstond in de tijd dat ik heel even een noodgedwongen break had, een break toen ik zwanger bleek te zijn van onze Ties. Ik zat 1.5 jaar lang thuis, want die zwangerschapswolk die bij de meesten roze kleurt, bleef bij mij donkergrijs. Een pittige zwangerschap. Maar liefslies bracht me iets waar ik nooit over na had gedacht! Opnieuw kon ik mijn liefde en zorg voor kinderen uiten. Ik bedacht en maakte leuke accessoires, geweldige kleding en maakte van de een op de andere dag kinderen (en hun ouders!) blij met geweldige hippe items! Kinderen waren niet langer nummers, nee met liefslies werden kinderen weer kinderen voor mij! Whihoe! Zo leuk! En nu, ruim 2 jaar later is liefslies zo'n groot succes dat ik iedere dag opsta met een glimlach. Het voelt als een feestje om iedere dag weer kids blij te kunnen maken.  

 


Me, myself & I

"Met welke versie van jezelf doe je jezelf het grootste plezier?" Deze vraag werd er gesteld tijdens een webinar dat ik volgde. Ik volgde het om meer te leren over de grote boze (maar super interessante) wereld die sociale media heet. Maar dat ik deze vraag zou krijgen, nee dát had ik dan nou weer net niet verwacht. Toch bleek het voor mij dé sleutel naar geluk! 

 Ken je dat? Dat je jezelf ellendig voelt en dan gaat nadenken wat je eigenlijk met je leven wil? Nou dat deed ik dus ook. Deed, want het is voor goed verleden tijd. Mijn leven vind ik te mooi, te leuk en te fijn om bij de pakken neer te gaan zitten. Iemand die niet bij de pakken neer gaat zitten laat zich niet ontmoedigen, óók niet als het even tegen zit. Dus toen mij deze vraag gesteld werd dacht ik, het roer gaat om! Ik doe mezelf een plezier met een Lies die actief is, die onderneemt en daardoor zichzelf (op de eerste plaats!) en anderen gelukkig maakt. Nou, dat klinkt zoals het zijn moet, niet waar?!

Ook bij mij ging deze levensles met vallen en opstaan hoor. Sterker nog, ik zit op dit moment in een hele nare situatie. Maar zélfs in nare situaties kun je de zon dus gewoon laten schijnen. Ik heb geleerd dat ik mezelf het grootste plezier doe door me te realiseren wie ik ben.

En het webinar heeft me ook geleerd dat je plezier kunt uiten met de middelen die je hebt. En dus leent deze webshop zich niet alleen voor geweldige producten waar ik blij van word, nee in deze #mamablog schrijf ik graag dat ik nóg blijer wordt van het geven van cadeautjes. Daarom staat onderaan deze blog de code die je toegang geeft tot een gratis hart! Een hart waarmee je in deze laatste winterse maanden heel goed je (auto)ramen mee kunt krabben. Wil je er een hebben? De code is IJS, en je vult 'm in in een opmerking bij je bestelling (alleen in februari & maart 2020 & zo lang de voorraad strekt). 

 


 

♥︎ Vier de liefde! ♥︎

Valentijnsdag, ik had er nooit iets mee, maar stiekem vond ik het toch altijd wel heel leuk om een klein cadeautje te krijgen óf te geven. Maar nu ik (pas) getrouwd ben, lijk ik wel een soort van verslaafd aan de liefde! Mijn hart maakt iedere dag een sprongetje! ♡

Afgelopen jaar werd ik uit het niets ten huwelijk gevraagd! We hadden het er wel al een paar keer over gehad, maar omdat we elkaar 'pas' 5 jaar kenden en in die tijd ook al een huis hadden gekocht én 2 kleine boefjes hebben gekregen, was het moment gewoon nog niet gekomen. Maar toen hij eenmaal op het Noordwijkse strand op zijn knieën ging, toen kleurde de wereld helemaal roze! Ik had nooit gedacht dat ik een huwelijk zo mooi zou vinden! 

Vanaf nu doe ik daarom ook maar gewoon lekker mee met dat hele commerciele gedoe! Hartjes, roze, rozen, I love it! Vanaf nu vier ik de liefde, alle dagen, maar ook, net als iedereen, speciaal op 14 februari! 


 

Oe, help! Hoe moet dat?

Ik kreeg de afgelopen periode zo vaak een PB op Instragram. Super leuk, maar ik was het totaal niet gewend! Even wennen was het dus! Maar een van de meest voorkomende suggesties was dat ik ook eens moet bloggen! Maar help! 'Hoe blog ik?', dacht ik toen. 'Gewoon doen wat je nu ook doet', zei iemand tegen mij. Dus oke, off we go! 

Eerst maar even veilig beginnen, better safe than sorry! Op 3 februari gaan we weer van start met mijn favoriete Instagram spel: Let's play___ TAG! Ken je het? 

Super simpel!

Het is super simpel! In een paar stappen kun jij al de winnaar zijn.

Stap 1: Volg liefslies op Instagram (en het liefst ook op Facebook ♡).

Stap 2: Like de win-actie.

Stap 3: Reageer op het bericht door iemand die liefslies óók leuk zou vinden te taggen. 

(Herhaal stap 3 zo vaak als je maar wil. Let op: één persoon taggen per reactie anders is het geen leuk spelletje meer)

(Stap 4: deel het bericht in je verhaallijn en tage @liefslieswebshop voor een grotere winkans)

That's all!

Wat de win-actie is: het heeft iets met dit leuke panterprintje van deze me & mini-me te maken! Dus hou mijn Instagram in de gaten. 

 

 

 

© 2018 - 2020 Liefs Lies ♡ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel